Belföld

Karaktergyilkosság és médiatámadások – nagy fideszes bosszúra készül Márki-Zay Péter

Fotó: hvg.hu

Erős közleményt adott ki Márki-Zay Péter, a polgármester összehangolt jobboldali lejárató kampány indulásától tart. A hírfogyasztókat arra kéri, ne higgyék el a lejáratására készült híreket.

 

Drámai hangú közleményt adott ki  a Facebookon Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere: a “napi szinten megélt támadások előre vetítik egy összehangolt karaktergyilkosság és lejárató kampány lehetőségét a kormány által uralt médiában”.

 

Márki-Zay szerint a fideszes bosszút meg is üzenték neki: “Egy frissen újraválasztott fideszes országgyűlési képviselő a múlt héten meg is üzente: készüljek fel a jobboldali MÉDIA TÁMADÁSÁRA.”

“Máris elindult a legabszurdabb, legalantasabb hazugságok terjesztése, soha nem létező és soha el nem tűnt hatalmas pénzekről, soha el nem követett összeesküvésekről, árulásról, szakmai és vezetési hibákról, politikusi alkalmatlanságról, sikereink negatív hatásairól, erkölcsi és tisztességbeli megítélésemről. Mindennek csak a hazugsággyár kreatív műhelyének képzelőereje szabhat határt.”


 

Márki-Zay viszont megnyugtat mindenkit: a támadásokat felkészülten várja, az ország médiafogyasztó közönségét pedig arra figyelmezteti, legyenek tisztában a valódi célokkal, és kérdőjelezzék meg az ilyen karaktergyilkos hírek valóságtartalmát.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top