Belföld

Menekült a kamerák elől a fideszes lelkész, akinek családja uniós támogatással építhetett vendégházat

Kép: 24.hu

A református lelkész Hörcsik Richárd családja is uniós támogatással építhetett vendégházat Göncruszkán, írta meg a hvg.hu a héten. Egy nagyszülői házból átalakított vendégház építésére pályázott a Nitor Abaúj Szociális Szövetkezet Göncruszkán 2015-ben, a szervezet tagjai között van a térség fideszes országgyűlési képviselőjének Hörcsik Richárdnak a testvére, valamint annak fia is. A közel 18 millió forintos uniós támogatással felújított ingatlant viszont a HVG és Hír Tv szerint nem vendégházként üzemeltetik, hanem saját célra használják.


 

A Hír Tv megpróbálta az érintett politikust is megkérdezni az ügyről, de a lelkész még csak arra sem volt hajlandó, hogy ránézzen az őt kérdező riporterre. Pedig egészen kitartóan kérdezte őt a Hír Tv munkatársa, miután Hörcsik képtelen volt bemenni egy kapun. A politikus végül maga elé nézve elballagott a kamerák elől anélkül, hogy annyit mondott volna, nem a családja használja az uniós támogatással épített házat.

A videót itt lehet megnézni. 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top