Belföld

Nyomoz a rendőrség a sarkadi lókínzás ügyében

Kép: 24.hu

Szabó Erzsébet csütörtökön megrázó videót tett fel Facebook oldalára arról, milyen borzalmas állapotban talált rá lovára Sarkadtól nem messze, egy dögtemetőben. A bejegyzése már nem elérhető, de pár szóban leírjuk a videó lényegét: Szabó az idei Nemzeti Vágta első szakaszán balesetezett a lovával Sarkadon. Ő is súlyosan megsérült, nem is tudta, mi történt az állattal, az állatorvosnak végül anyukája azt mondta, hogy ha menthetetlen a ló, akkor altassák el. Úgy tudták, az állatot elaltatták, ezek után viszont Szabó sírva meséli, és mutatja meg a videóban, hogy fejbe lőve, megcsonkítva, szanaszét vagdosva, megnyúzva talált rá lovára.


 

Kerestük a rendőrséget, aki válaszukban pénteken azt írták, az üggyel kapcsolatban bejelentés érkezett a rendőrségre. Hozzátették, a

Sarkadi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top