Belföld

A Fidesz legnagyobb pechére megszólalt Ferenc Pápa – Orbánék milliárdokat költenek, hogy pokolra jussanak

Pestibulvar.hu

Aki keresztény, nem terjeszthet hamis híreket, nem alkalmazhat karaktergyilkosságot, nem terjeszthet gyűlöletet a médiumokon keresztül – jelentette ki Ferenc pápa.






 

Ferenc pápa egészen egyértelmű utalást tett azokra az önkényes vezetőkre, akik saját politikai érdekükben alkalmaznak álhíreket. Kifejti, hogy ez nem egyeztethető össze a keresztény tanítással. Akadnak ugyanis, akik „saját gőgös önzésüket követik”, s ennek megfelelően használják a médiumokat. „Ennek a hamis használatnak a tipikus jele az igazság megmásítása az egyéni és a közösségi szinten. Ezzel ellentétben, az Isten elgondolásához való hűségben a kommunikáció az a tér, ahol az ember kifejezésre juttatja személyes felelősségét az igazság keresésében és a közös jó építésében.” Aki tehát hamis hírek terjesztésére használja fel a médiát, nem az igazság terjesztésében érdekelt.

 

Miért is tekinthető valósággal forradalminak a pápa dokumentuma?

A II. Vatikáni Zsinat (1962-1965) sajtóról és kommunikációról szóló, „Inter Mirifica” kezdetű, 1963-ban kelt határozata kezdeményezte, hogy a katolikus egyház minden évben emlékezzen meg a tömegtájékoztatás világnapjáról. 1967 óta e napra pápai üzenetet adnak ki, amely egy tömegkommunikációval kapcsolatos témakört dolgoz fel. Eddig azonban nem volt jellemző az, hogy a mindenkori egyházfő napi politikát vigyen bele az üzenetbe

 

Nesze neked kereszténydemokrácia

Orbánék milliárdokat költenek arra, hogy pokollá tegyék hazánkat. Milliárdokat költenek el hazug, gyűlöletkeltő kampányokban nyomassák a propagandájukat. Orbán Viktor meghirdette az új tervet: “kereszténydemokráciát” építünk felkiáltással. Ezt nem tudjuk, hogy kivel fogja véghez vinni hiszen a csapatban nem nagyon van eszük a 10 parancsolatra és a demokráciára sem. Olyan emberek építenének kereszténydemokráciát akik hírből sem ismerik a keresztény erkölcsöt, a demokráciát gondolatát meg jó alaposan kiverte a fejükből a putyini iskola.






 

Ha Viktorék elolvasták a Pápa kiáltványát és valóban hisznek a kereszténydemokráciában akkor pontosan tudják, hogy most nagy sz.rban vannak ugyan is az elmúlt években milliárdokat költöttek el, hogy pokolra jussanak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



2 hozzászólás

2 Comments

  1. Kálmán Tamás

    2019-04-27 at 03:29

    Remélem ez az üzenet eljut azokhoz a magyar papokhoz, akik szószéken hirdetik a megfogalmazottakat. Idézhetném Petőfit”Vannak hamis próféták, kik azt hirdetik nagy gonoszan, hogy megállhatunk, mert itten már az ígéretnek földje van ! Hazugság,szemtelen hazugság……”
    Ferenc Pápa, mint az egyik legnagyobb vallási közösség vezetője, már megtapasztalta, hogy milyen is az a keresztény demokrácia, ami már nem a vallásról, hanem a politikáról szól, aminek az előző évszázadban több száz millió halottja és sebesültje volt a világháborúk következtében, és -sajnos- a szellemiségének hatása nem csökkent azóta sem !!!!

  2. CSABA

    2019-05-31 at 20:48

    Akkor szólni kellene a füstösnek,hogy viheti őket a pokolba,mert már nagyon rászolgáltak.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top