Politika

Anyák napja a Fidesz értelmezésében: a cirkusz bejárata előtt tartott sajtótájékoztatót az államtitkár

Fortepan.hu

Nő, szülj, szülj, nevelj főállásban!

 

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Fővárosi Nagycirkusz előtt tartott sajtótájékoztatót. Novák Katalin ugyanazt elmondta, amit már államtitkársága délelőtti közleményében is olvashattunk, majd kijelentette: támogatják a nőket abban, hogy édesanyává, vagy újabb gyermekeket vállalva többszörös édesanyává tudjanak válni, valamint abban is, hogy nagymamává válhassanak, és a „Nők 40” programnak köszönhetően élvezhessék a nagymamaságot.





 

A MTI tudósítása szerint Novák Katalin a főállású anyaság még erőteljesebb támogatása kapcsán arról is beszélt, hogy szeretnék megteremteni a valódi lehetőségét annak, hogy valaki teljes egészében a gyermekeinek, a családja támogatásának élhessen – de részletekkel adós maradt.
Azt viszont elmondta, hogy a fiatalokat arra ösztönzik, hogy ha elérkezettnek látják az időt, akkor vállaljanak családot, gyermekeket, mert a kormány ehhez támogatást ad házassági adókedvezménnyel, családi adókedvezménnyel, „így a fizetésüket az édesanyák nagyobb mértékben tudják majd gyermekeikre fordítani” – tette hozzá.

„Célunk, hogy ne hozzuk választási kényszerbe az édesanyákat, lehessenek egyúttal édesanyák és dolgozó, a hivatásukért élő nők is” – mondta Novák Katalin.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top