Belföld

Hatalmas Alföldi Róbert plakátok fogadják a Pécsre érkezőket

magyarnarancs.hu

Este hatkor meg tüntetés a Széchenyi téren.

A Szabad Pécs számolt be arról, hogy a mai tüntetés szervezői két, a városba bevezető úton található óriásplakátot hekkeltek meg. Méghozzá úgy ráragasztották Alföldi Róbert arcképét, akit már-már nemkívánatos személlyé nyilvánítottak Pécsen. A portál beszámolója szerint délután két helyen, “a 6-os úton fotóztunk, Pécsvárad irányából, és a pápai úton, a Tesco magasságában” láthatók az átalakított” plakákat, de azt is megjegyzik, hogy a tüntetők “ezzel az akcióval arra is felhívták önkéntelenül a figyelmet, hogy az egy ideje már „híresen jó” pécsi önkormányzat-Zsolnay-gyár kapcsolat ellenére is Pécs az egyik legismertebb Zsolnay-jelképpel reklámozza magát, és azt, hogy Pécs a kultúra városa”.


 

Simon Wintermans, a ma este hat órakor, a Széchenyi téren kezdődő kormányellenes tüntetés szervezője a Szabad Pécsnek azt mondta, hogy ő fog beszélni este erről az akcióról, mert fontos szerepet szán a beszédében ennek a témának.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top