Politika

Hiller Doktor úgy kiosztotta Orbánékat, hogy csak pislogtak, mint hal a szatyorban

balramagyar.hu

Zseniális parlamenti felszólalásban tette helyre a fideszes urakat és hölgyeket. Köpni nyelni nem tudtak a nagyurak és nagyasszonyok!

Parlamenti felszólalásában dr. Hiller István az MSZP választmányi elnöke pártja frakciójának nevében kritizálta a felálló új kormánystruktúrát. Mint fogalmazott a politikus, nem a miniszterelnöknek van kormánya, hanem a kormánynak van miniszterelnöke, ám ettől függetlenül tudjuk, minden úgy alakul a kormányban, ahogyan az Orbán Viktor pillanatnyi érdekeinek megfelel.


 

Az, hogy létrehoztak egy gigaminisztériumot, Emberi Erőforrás néven, mely alá tartozik az oktatás, az egészségügy és sok más terület, az nem a probléma megoldása, sőt, maga a probléma Hiller szerint.

 

Az oktatásban annak a 2011-óta tapasztalható eredménytelenségnek semmi más oka nincs a politikus szerint, mint a Fidesz által összetákolt felsőoktatási törvény, valamint a Nemzeti Alaptanterv, amely mindent szolgál csak az oktatásügyet nem.

Ez csupán az önök hatalmi érdekeit szolgálja

 

Évről évre rosszabbul teljesítenek ugyanis a magyar diákok minden nemzetközi felmérésen. Ennek ellenére semmit nem kíván tenni a kormány.

Nem csak az oktatásban, hanem a kultúrában is hatalmas káoszt csináltak.

  • A filmalap és a filmügy a Gazdasági Minisztériumhoz tartozik.
  • A külföldi magyar kulturális intézmények a Külügyminisztériumhoz tartoznak.
  • A régészet és a műemlékvédelem meg a Miniszterelnökséghez

 

Mindamellett, hogy az EMMI-ben van külön kulturális osztály. Ez az oka a meglévő problémáknak, melyeket ezzel a hatalompolitikai szempontokból összerakott kormányzati struktúra nem fog tudni megoldani.

 

Eötvös óta volt a magyar kormánynak Oktatási minisztere, ehelyett önök összeraktak egy politikai szörnyeteget. Tessék már megmondani nekem, mi az oka, mi a racionális magyarázata annak, hogy a tudománynak van külön minisztere, az oktatásnak meg nincs! Mondják már meg nekem! Mi a magyarázata annak, hogy az innovációnak van minisztere egészségügyminiszter pedig nincs az országban

 


A teljes videó itt tekinthető meg:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2018-05-12 at 13:18

    Ha ennyi minden szól a Fidesz ellen,miért nem kényszeríti az ellenzék,hogy tűnjön el!!Miért nem jelentik fel ha sok mindent tudnak bizonyítani!!!Csináljanak már valamit!!!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top