Politika

Újabb dokumentum került elő, amit Orbánék nem fognak tudni kimagyarázni – sok évnyi hazugság dől a fejükre most

balramagyar.hu

Orbánék legnagyobb botránya, tragédiája az, hogy a magyar emberek nem felejtenek.


 

Vagy ha felejtenének, úgy mi emlékeztetünk. Emlékszünk a Fidesze és annak a politikájára? Emlékszünk arra, hogy miért nem szavaztunk soha Orbán Viktorra? Emlékszünk arra, hogy 2006-ban az ország józanabb többsége miért az MSZP-t választotta a Fidesszel szemben?

 

Mert már akkor is azt láttuk, hogy Orbánnak semmi sem drága a hatalomért és hogy semmi más nem érdekli csak a hatalom megszerzése.

Emlékszünk azokra a pletykákra, hogy mi történt Orbánnal a 2002-es választási vereség után Bécsben. És emlékszünk arra is, mit találtak ki azután, hogy megbuktak. Bármi áron, ha kell minden eszközzel ellehetetlenítik az MSZP-SZDSZ kormányt, hogy Orbánnak semmi sem drága ahhoz, hogy megszerezze újra a hatalmat.

 

Mi emlékszünk és emlékeztetünk. Ennek az emlékezetnek egy darabkája bukott ismét a felszínre, a felelőtlen Orbánról, aki nem hogy 10. havi nyugdíjat ígért, hanem 14. havit  is. Ellenzékben….

 


Mert az MSZP kormányon megadta a 13. havi nyugdíjat, ameddig tudta, de erre rá kellett licitálnia Orbánnak valamilyen légből kapott marhasággal.  Mert emlékezzünk, neki semmi sem drága azért hogy megszerezze és megtartsa a hatalmat!

balramagyar.hu

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top