Belföld

Elegük van az embereknek a stadionépítésekből

24.hu

Még a Fidesz-szavazók többségének sem jön be a miniszterelnök mániája.

 

A magyarok 79 százaléka nem ért egyet azzal, hogy közpénzen építenek futballstadionokat – derül ki abból a felmérésből, amit a Vasárnapi Hírek megbízásából a Publicus Intézet készített. Még a Fidesz-szavazók 60 százaléka is ellenzi az állami beruházásként zajló stadionépítéseket, és csak 30 százaléknyian támogatják azt (a válaszmegtagadók aránya 10 százalék).


 

Az MSZP-szavazók 96, a Jobbik-szavazók 95, a bizonytalanok 85 százaléka elutasító a stadionberuházásokkal szemben.

A felmérés kitér arra is, hogy mindössze 7 százalék gondolja jónak a tao-programot, aminek lényege, hogy a cégek a nyereségadó egy részét a költségvetés helyett sportegyesületeknek adják. Erről még a kormánypárti szavazóknak is csak 15 százaléka nyilatkozott pozitívan.

 

A válaszadók 72 százaléka véli úgy, hogy az állami támogatások ellenére nem javult a magyar foci színvonala, a Fidesz-szimpatizánsoknak 55 százaléka nem lát fejlődést.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top