Politika

Simicskának még most is jut állami pénz

24.hu

A lottósorsolások közvetítését készíti a cége.

 

2,3 milliárd forint keretösszegű megállapodást kötött az állami Szerencsejáték Zrt. a Simicska Lajosérdekeltségébe tartozó Hung-Ister Zrt-vel, a sorsolási műsorok készítéséről – írja a Zoom.hu. A szerződés január elsején lépett érvénybe, csakúgy, mint a Kuna Tibor-féle Trinity Communications Kft-vel kötött 5,5 milliárdos megállapodás. Az utóbbi „integrált marketing és kommunikációs feladatokról” szól.


 

A portál megjegyzi, hogy április elején még nyomát sem találták a megállapodásoknak, vagyis ezeket a cég jóval a hatvan napos törvényi határidőn túl közölte. Kitérnek arra is, hogy a Hung-Ister  árbevétele 2016-ban 2,33 milliárd forint volt, az adózott eredménye 722 milliót tett ki, amiből 700 milliót a tulajdonosok osztalékként kivettek. Ebből úgy tűnik, hogy a cég teljes éves forgalmát a Szerencsejáték Zrt. megrendelései biztosítják.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top