Politika

Lendvai Ildikó torkig van Puzsér pofátlan hazugságaival: Kiosztotta a megmondóembert

nyugatifeny.hu

Az őrjöngő megmondóember mostanában végleg elveszítette a józan eszét.






Puzsér hetek óta rögeszmésen leprázza Vágó Istvánt, legutóbb pedig Lendvai Ildikóról hazudott egy méreteset.

 

Vágó-sztoriról itt írtunk bővebben, Lendvai pedig a Facebook-oldalán reagált a puzséri hazugságokra, imígyen:

“Nahát! Most kezdődött a Hír tv-ben Puzsér Róbert szokásos vasárnap esti műsora, most az “MSZP 10 fő bűne” címmel. Persze, nézem.

Mindjárt az első mondatban azt hallom, hogy egyetlen szocialista politikus sem vállalta a műsorban a szembesülést, és ez önmagában mutatja felelőtlenségüket, alkalmatlanságukat. “Lendvai Ildikó nemet mondott”…és folytatja még néhány névvel, akik állítólag szintén nemet mondtak.

 

Nem hiszek a fülemnek. A rám vonatkozókból egy büdös szó sem igaz.Nem mondtam nemet semmi hasonlóra. És igent sem. Mert hogy a kutya sem kérdezett, senki nem kért semmire.. (Ezek után nem vennék mérget a többiek “nem”-jére sem.)






 

Tudom: apróság, nem fog bekerülni a televíziózás “10 fő bűne”, de még 1000 fő bűne közé sem. De most már -pedig kíváncsi vagyok a szenvedélyes kritikára- szkeptikusan nézem tovább a műsort: mi van, ha a többiből is csak ennyi lesz az igaz? Kedves szerkesztők, megéri?”

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top