Politika

Nagyon csúnyán kiszúrtak Orbánnal – ekkora szégyen rég érte a miniszterelnököt

Kép forrása: MTI

Lehet vitatni Orbán érdemeit, de az egészen biztos, hogy Európában, ha turistaként bárhol kimondjuk a nevét, a helyieknek először a migráció, a kerítés jut eszükbe, noha rossz szájízzel, mégis erre asszociálnak.


 

Egyértelműnek tűnik tehát, hogy a témában a magyar kormányfőt elhívják különféle konferenciákra, európai-szintű megbeszélésekre, még akkor is, ha nem értenek egyet a módszereivel, propagandájával. A lehangoló hír azonban az, hogy Orbánt nem veszi komolyan még a saját pártcsaládja sem.

 

A Néppárt Münchenben tart konferenciát, amelynek témája a menekültügy, a határvédelem és az európai életmód fenntartása. A konferencián részt vesz Sebastian Kurz osztrák és Angela Merkel német kancellár, Andrej Plenkovic horvát kormányfő, Marian-Jean Marinescu román EP-képviselő, Joseph Daul a Néppárt elnöke, Manfred Weber, a Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője és Antonio Tajani, az Európai Parlament házelnöke is, valamint előad a német püspöki kar vezetője és a BMW vezérigazgatója is.

ORBÁN VIKTORT AZONBAN NEM HÍVTÁK MEG A RENDEZVÉNYRE, ÉS RAJTA KÍVÜL EGYETLEN FIDESZES KÉPVISELŐ VÉLEMÉNYÉRE SEM KÍVÁNCSIAK.

 


Orbán Viktort tehát, mint a kerítés ősatyját, Európa védelmezőjét nem hívták meg a konferenciára. Ez mindent elárul arról, hogy mennyire eredményes és népszerű a “magyar modell.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top