Politika

Visszájára sült el a fegyver, erre nehezen tudnak bármit is mondani

Pestibulvar.hu

A kormány propaganda most már régóta Magyarország elsődleges ellenségének jelölte ki Soros Györgyöt. Ő és az általa finanszírozott szervezetek állnak minden, a kormányt támadó megmozdulás mögött, Afrikából akar betelepíteni embereket, és most már a bírói kart és az ügyvédeket is behálózta és dróton rángatja. Igen, jól gondolják, ezt hívják paranoiának.


 

Az ellenzék azonban most jól fogta meg a témát, megfelelően sikerült nevetségessé tenni azt a logikát, ami alapján Orbánék megpróbálják a közvéleményt manipulálni. Ráadásul az időzítés is tökéletes, hiszen a kormány most terjesztette be a parlament elé a Stop-Soros törvénycsomagot. Nincs másról szó, mint Szabó Tímea a párbeszéd politikusa egy egyszerű szigorítást javasol a csomaghoz:

“(Miniszterelnöknek javasolható, illetve miniszterelnökké megválasztható minden büntetlen előéletű, az országgyűlési képviselők választásán választható személy), kivéve aki Soros György által alapított szervezet ösztöndíjában részesült.”

 

Egyértelmű, hogy a javaslat Orbán ellen szól, de a logika kikezdhetetlen, ha Soros és az általa pénzelt szervezetek veszélyesek, akkor semmi sem lehet veszélyesebb egy általa “kiképzett” miniszterelnöknél.

„A magyar kormány meggyőződése, hogy Magyarország szuverenitását külső hatalmak veszélyeztetik. Ebbe a körbe tartozik a 88 éves Soros György is szerintük, ezért javasoljuk, hogy a törvényhozás ne végezzen félmunkát, mutassuk meg a nemzet egységét és állítsunk meg, minden olyan szervezetet és magánszemélyt, akire valaha Soros befolyással lehetett és/vagy valamilyen módon finanszírozott.” – áll az indoklásban.


 

Nincs kétségünk, hogy a kétharmados Fidesz többség lesöpri a javaslatot, de kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az indoklás. A “kivéve a gyevi bírót” érv már Mátyás király idejében megbukott.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top