Politika

Kikotyogta a KDNP-képviselő, miért korlátozzák a gyülekezési jogot az alaptörvényben (+videó)

nyugatifeny.hu

Meglepő beismerés az Aradszki András nevű gombnyomogatótól.






Konkrét tüntetések miatt módosították az alaptörvényt, mert azok zavartak egyes kormánypárti politikusokat – ismerte el Aradszki András KDNP-s képviselő a parlamenti felszólalásában.

 

Azt mondta:

 “ismerek olyan politikustársat, akinek a családja hónapokon keresztül képtelen volt normális életet élni, mert az ingatlana közelében rendszeresen tüntettek olyan ügyért, amihez a politikusnak nem sok köze volt”.

 

A beismerést kiszúró Index szerint Aradszki András gondolhatott arra, amikor Kubatov Gábor háza előtt tüntettek a Fradi-ultrák, vagy arra is, hogy a Nem adom a házamat csoport többször tüntetett Kövér Lászlócsaládi háza előtt, egyszer pedig Trócsányi László igazságügyminiszter feleségét is kiborították.

 






A mozgalom azt állítja a saját honlapján, hogy büntetőeljárás folyik ellenük Kövér László, Németh Szilárd és Bóna Zoltán házainál való tüntetések miatt, és távoltartást is rendeltek el ellenük.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top