Politika

És akkor az M1 műsorvezetője megkérdezte Dúró Dórától, hogy miért lépett ki a Fideszből

168ora.hu

Megejtő nyelvbotlás helyszíne volt az M1 stúdiója, ahova pénteken meghívták Dúró Dórát a Jobbik volt országgyűlési képviselőjét, aki a Toroczkai László kizárást követő távozási hullámban hagyta el a szélsőjobboldali pártot. Amíg jobbikos volt, a politikus asszonyt az M1 egyszer sem hívta meg, a műsorvezető pedig úgy tűnik, még nem szokott hozzá, hogy ellenzéki közéleti személyiség is ülhet a stúdióban, ugyanis azt kérdezte tőle:

– Képviselő asszony, miért pont most lépett ki a Fideszből?

 


A kérdés amúgy elég bornírtra sikerült volna akkor is, ha a műsorvezető, Gulyás István eltalálja a pártot (elsőre még eltalálta), az ugyanis eléggé közismert, hogy mi vezetett a kilépéséig. Dúró Dórát a Jobbik még május 29-én kizárta a parlamenti frakcióból, amiért támogatta a Toroczkai-féle belső platform ötletét, a kilépésről szóló döntést pedig azután tett bejelentést, hogy Toroczkai Lászlót egy fegyelmi eljárás nyomán száműzték a pártból. A politikus asszonnyal együtt elhagyta a Jobbikot a férje, Novák Előd is.

 

 

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top