Egyéb

Már zajlik: több száz családot tesznek ki az utcára vidéken! A magyarság kilakoltatása zajlik saját HAZÁJÁBÓL!

titokterminal.com

A pénzhatalmi elit és a nemzetközi nagytőkések elérték, amit akartak?






 

Nem csak a fővárosban kerülnek családok százai az utcára: már a kisebb falvakban is mindennapos, hogy „viszi a házat a bank”. Az intézkedések száma öt év alatt a háromszorosára nőtt.

Az emberileg alkalmatlan végrehajtó szervek még csak annyira sem képesek szolidaritást vállalni, hogy egy pusztaszabolcsi súlyosan beteg nénit ne tegyenek az utcára egy 200 ezres tartozás miatt.

 

Itt élünk, ez a nagy büdös magyar valóság!

Ezt a Népszava és más médiumok is megírták.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar adatai szerint tavaly az egész országban 3636 kilakoltatást hajtottak végre.

 






 

Völner Pál igazságügyi államtitkár egy parlamenti kérdésre adott korábbi írásbeli válaszából kiderül, hogy míg 2012-ben 1020, 2013-ban pedig 1300 tulajdonos lakoltattak ki, addig 2015-ben már 2335, 2016-ban pedig 3474 ilyen intézkedés történt, ráadásul ebben nincsenek benne azok, akik nem várták meg a végrehajtási procedúrát, és önként távoztak hétvégi házba, családhoz, barátokhoz.

 

Az elmúlt öt évben több, mint 240 ezer ingatlant árvereztek el tartozás miatt.

 

A magyar kormány tehetetlen? Vagy nem is akart tenni ellene?

Az a baj, hogy mindkettőt el tudjuk képzelni, uyganakkor ha egyáltalána s zándék meglenne, akkor sem engedné a nagytőkés nemzetközi elit.

Ezeknek a magyarok pénzén élő bankároknak a hazai családok nem többek, mint számol. Havi kimutatások. behajtandó tételek.

Ez nem személyes. Ez ÜZLET…

A világ egyik legaljasabb, és egyben leglelketlenebb üzlete.

Aki ebben részt vesz, és ezt az “iparágat” működteti, az minden bizonnyal eladta a lelkét az ördögnek, ebből pedig aligha lesz feloldozás.

Innen üzenjük!

Majd mikor ott álltok a végső ítélőszék előtt, legyen az földi ítélőszék, vagy maga a szentség, majd gondoljatok arra, hány családot tettetek tönkre. Hányan vetettek önkezükkel véget az életüknek a döntéseitek és pénzéhségetek miatt.

Hány gyermektől vettétek el a boldog gyermekkort, és hány családot szakítottatok szét, hajszoltatok kilátástalan adós-rabszolgaságba.






Mert Isten valószínűleg megbocsájt, de nem felejt…

 

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Gavrail

    2018-06-12 at 12:01

    Azért én remélem, hogy mindenki szül még egy magyart! Mert itt élned, de leginkább halnod kell…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top