Politika

“Soros-hajónak” nevezi a Fidesz a gyerekekkel teli menekülthajót

hvg.hu

Az olasz partoktól elküldött hajón lévők több mint ötöde kiskorú, de Hidvéghi Balázs szerint ez egy “Soros-hajó”.

 

Az Aquarius migránshajó egy “Soros-hajó” – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten egy sajtótájékoztatón, ahol arról beszélt, iparszerűen zajlik évek óta az a gyakorlat, hogy “a Soros-hálózat hajói kvázi együttműködve az embercsempészekkel” szállítják át Európába az emberek tömegeit. Szerinte az átszállított emberek nagy többsége nem jogosult a menekültstátuszra, hanem gazdasági bevándorlókról van szó.






 

Az Aquariuson 629, a Földközi-tengerből kimentett menedékkérő van, de a járművet sem Olaszország, sem Málta nem engedte kikötni a partjainál. A hajón 123 kísérő nélküli kiskorú, további 11 gyerek és hét várandós nő is van, végül Spanyolország és Franciaország jelezte, hogy befogadnak a hajókon lévők közül.

 

Hidvéghi Balázs szerint egészen komoly, korábban nem látott feszültség alakult ki az Európai Unióban, a Földközi-tenger térségében “a migráció és a Soros-hálózat tevékenysége nyomán”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top