Politika

Pofátlan módon provokálja ki szabálytalanságba a civil rendőrautó a becsületes autóvezetőket! (Videó)

olkt.hu

Magyarországon az M7 autópályán tegnap egy a civil festésü rendőrató lelassít 70-72 km/h sebességre és azt várja, hogy melyik kamionos unja meg az Előzni Tilos-ban. Én villogtam neki akkor kicsit felgyorsult, de aztán ismét kezdte a játékot. Nem maradt el a jutalma, mint látható a videón a mögöttem érkező megunta.






Azért ezzel szerintem van több probléma is. Panaszt akartam tenni a 112-n, éppen vonalban is voltam. De láss csodát a panaszom elmondása közben, a telefonhívás hírtelen megszakad. Egyszerüen leteszi a rendőr vagy nem tudom kicsoda.

 

Szóval feltenném a kérdést, kell a pénz srácok, kell lóvé Pintér Sanyának? Amúgy nem nagyon kommentelt egy rendőr sem úgy látom. De ez már vicc komolyan mondom, hát honnan a f@szból nem akarnak újabb bőrt lehúzni a tisztes emberekről!? De egyébként megjegyezném, sajnos nem szabálytalan a rendőr, mert 60km/h a megengedett legkisebb sebesség a KRESZ szerint az autópályán. Viszont az teljesen etikátlan a rendőröktől szándékosan kiprovokálni a szabálysértést. Egyébként ilyen sebességkorlátokkal alapból szívatás. A megoldás vagy ezen szabály eltörlése illetve lazítása lenne, vagy a legkisebb megengedett sebesség 80km/h-ra emelése. De egyelőre semmi változás e téren nem várható.

 






olkt.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top