Gazdaság

Két-három éven belül jöhet az újabb válság?

hvg.hu

Megnőtt az esélye egy újabb komoly kiigazításnak vagy a világgazdasági növekedés lassulásának – véli Keishi Hotsuki, a Morgan Stanley befektetési bank kockázatkezelési igazgatója.


 

Inkább előbb, mint utóbb elérkezik a következő válság, vagy egy komolyabb kiigazítás – mondta Keishi Hotsuki, a Morgan Stanley befektetési bank kockázatkezelési igazgatója az e heti HVG-nek adott interjújában. Szerinte az újabb válságra két-három éven belül van esély az USA-ban, ez pedig Európában is éreztetni fogja a hatását. Nem számít viszont olyan súlyos krízisre, mint amilyen legutóbb volt.

 

A klasszikus hitelezési, ingatlanpiaci vagy környezeti kockázatok mellett megjelent egy új, a kiberbiztonsági is – mondta el. Ennek veszélye jelentősen csökken, ha a cégek odafigyelnek legalapszintűbb feladataikra.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top