Politika

Orbán Viktor végre elárulta, miért nem várta ki a sorát a rendelőben

Fotó: Illyés Tibor | 168ora.hu

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője azonnali kérdésében tett megjegyzést az esetről, amikor Orbán Viktor soron kívül jutott be egy szakrendelésre, sőt, kedvéért az előtte lévő beteget kiküldték – írja parlamenti tudósításában az Index.






 

Fotó: Illyés Tibor | 168ora.hu

 

Gyöngyösi megjegyezte, hogy ahogyan az később kiderült, és amúgy is, általában, ilyenkor több órát várakoznak az átlagemberek, és ha a miniszterelnök kivárta volna a sorát, szembesült volna az egészségügy helyzetével.

 

Orbán a válaszában elmondta, hogy csak akkor vesz igénybe VIP-ellátást, amikor szükséges, és ő odajár orvoshoz, ahová a többi magyar ember. Azt is elmondta, hogy ahogyan azt maga a jobbikos politikus is kérdésében megjegyezte, a várakozókat megkérdezte előtte.

– Mivel előreengedtek, előre mentem

– válaszolta. Gyöngyösi gúnyolódott még egy sort azon az előnytelen felvételen ami a a V4-ek + Ausztria-találkozón készült, és amin Orbánt túl hosszú, gyűrött nadrágban van. – Miniszterelnök úr, nemcsak a nadrág, hanem a kabát is nagy magára, ami az egészségügyet illeti






 

Orbán válaszában a nadrágra nem tért ki, de a kabátot belátta, hogy valóban kicsit nagy, ezért választotta Kásler Miklóst az ország egyik legjobb professzorát a terület élére.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top