Politika

Felvetődött egy gondolat, ezért Kocsis Máté nagyon gyorsan új sportarénát építtetne 15 milliárd forintból

168ora.hu

– A szövetség elnökségében felvetődött annak a gondolata, hogy Budapesten egy új aréna is felépüljön – jelentette be a Fidesz frakcióvezetője a Magyar Kézilabda-szövetség elnökeként a keddi sajtótájékoztatóján.






 

A szövetség az ügy érdekében a következő hetekben felveszi a kapcsolatot a magyar kormánnyal, mert pozitív elbírálás esetén az ezzel kapcsolatos kormánydöntéseknek mielőbb meg kell születniük – mondta Kocsis, aki szerint

a 10-15 milliárd forintos beruházás nagyságát tekintve az Eb-ig hátralévő három év már egyáltalán nem is olyan sok idő.

 

A férfiak 15. kontinensbajnokságán – a sportág történetében második alkalommal – már 24 csapat vesz részt, az Európa-bajnokságot 2022. január 14. és 30. között rendezik meg. A csoportmérkőzések során Debrecen, Szeged és Veszprém, míg Szlovákiában Kassa és Pozsony lesz házigazda. Utóbbi a középdöntőben is megmarad helyszínnek, méghozzá az itt bekapcsolódó Budapest mellett, amely az elődöntőknek, a helyosztóknak és a döntőnek is otthont ad.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top