Politika

Vége a dalnak: Heteken belül Fidesz-csatorna lesz a HírTV-ből, Kálmán Olga is repül

nyugatifeny.hu

Teljes hatalomátvétel lesz a HírTV-nél augusztusban.


Augusztus végéig totális fordulat várható a HírTV szakmai vezetésében, visszatérnek a korábbi fideszes figurák – tudta meg a 444.hu.

Simicska Lajos médiaérdekeltsége július elején került Nyerges Zsolttulajdonába, az adásvétel Orbán Viktor jóváhagyásával történt.

 

A lap azt írja: a Hír TV utolsó állománygyűlése már gyászos hangulatban zajlott, a távozó vezetőt néma csend búcsúztatta.

Eldöntött tény: Liszkay Gábor (a fideszes Mediaworks jelenlegi vezetője) és stábja heteken belül visszaveszi a vezetést a HírTV felett, és visszanavigálja azt a Fidesz oldalára.

 

A HírTV elestével végleg elporlad az egykori Simicska-médiabirodalom: a Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió, a Metropol és a Heti Válasz megszűnt, a Class FM pedig már csak az interneten hallgatható.


 

hvg.hu megtudta: az új tulajdonos elképzelhetetlennek tartja, hogy Kálmán Olga a csatornánál folytassa.

 

Kálmán a lapnak azt nyilatkozta:

„Soha nem is érdekelt, hogy hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége.”

 

Ami érthető úgy, hogy a műsorvezető kvázi felajánlkozott az új tulajdonos részére, ennek ellenére szinte biztosra vehető, hogy szeptemberig megválnak az emblematikus ellenzéki műsorvezetőtől.

(444.hu és hvg.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top