Politika

Vona Gábor eddig bírta a visszavonulást: jövő hétre bejelentést ígér

hvg.hu

Egy fecske is csinál tavaszt – ígéri röviden egy videó Vona Gábor hivatalos Facebook-oldalán. A csiripeléssel aláfestett “előzetes” egy konkrét dátumot is megjelöl: 2018. augusztus 8-át.


 

 

Vona Gábor jövő hétre bejelentéssel készül, derül ki egy pár másodperces videóból. A képsorokon egy logó rajzolódik, amely első ránézésre egy bekarikázott 21-es számnak látszik. A Jobbik leköszönt elnöke mindig a 21. század pártjaként hivatkozott azokra, amelyek a Fidesz (és az MSZP) három évtizedes vircsaftját leválthatják majd. Hogy a bejelentés politikai, arra a dátumon kívüli egyetlen felirat utal:

Egy fecske is csinál tavaszt.

 

A jelek szerint Vona egyedül akar előállni valamivel, ami valamilyen ébredést ígér. De ha fecske, akkor mi rögtön vissza is kérdeznénk: afrikai vagy európai?

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top