Politika

Bencsik András: Bono milyen alapon pofázik bele?

A U2 énekese madridi koncertjén Orbán Viktorról is véleményt formált. Bono a zenekar koncertjének azon a pontján említette Orbán Viktor nevét, amikor elővette a még a kilencvenes évek elején megálmodott-megkreált ironikus-cinikus-ördögi figurát, MacPhistót.

 






Bayer Zsolt ECHO TV Sajtóklub című műsorában erre úgy reagált: a U2 énekesét odahaza egyre nagyobb utálat veszi körül. A publicista szerint Bonot az írek azért utálják, mert ájtatos arccal szeret a szegények és az elesettek megsegítéséről szónokolni, ellenben nagyon utál adót fizetni. Bayer szerint amikor Bono lebukott, az írek azt mondták: elmész te a jó büdös anyádba.

Bencsik Andrásnak a témával kapcsolatosan Gyurcsány Ferenc jutott eszébe, aki miután leesett a politikai magaslatokból, a komédiás szintjére, menetrend szerint mond valami vaskos durvaságot Orbán Viktorra, abban a reményben, ha erre a miniszterelnök reagál, akkor visszaemeli őt az előbb említett a magasságokba.

Ki ez a Bono? Milyen alapon pofázik bele? – tette fel a kérdéseket Bencsik András. Hozzátette: Énekeljen, ugráljon a színpadon, tűzzön tollakat a fenekébe, azt csinál, amit akar. De mi köze van neki, ahhoz a világhoz, amihez ő nem ért? És nem is kell, hogy értsen





 

Huth Gergely, a PestiSrácok. hu főszerkesztője azt mondta: Ez egyébként Gyurcsányról is elmondható, nézve a múlt heti teljesítményét a Parlamentben.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top