Belföld

Gyurcsányt ajnározták az M1 Híradóban

Hiába könyvelte el kudarcként a DK elnöke az áprilisi választáson elért eredményeket, komoly politikai teljesítmény, hogy életre tudott hívni egy ellenzéki tüntetést. Gyurcsány Ferenc ezzel azt üzente meg, hogy visszatért, és ő uralja majd az ellenzéki párbeszédet – mondta Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa.






A nyári szünet után Gyurcsány Ferenc is visszatért, és úgy látszik, ő vette át az ellenzéki párbeszéd vezetését. Senki nem gondolta volna, hogy 12 évvel az őszödi beszéd után, ismét ő lesz az ellenzék vezéralakja – közölte Deák Dániel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A néhány nappal ezelőtti ellenzéki tüntetésen is jól látszott, hogy Gyurcsány Ferenc személye volt leginkább jelen, ő állt színpadra és mondott beszédet, míg az MSZP és a Párbeszéd politikusai háttérbe szorultak, inkább csak Gyurcsány Ferenc „háttérdíszletei” voltak a megmozduláson – fogalmazott.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top