Belföld

Két autó sem elég a budavári polgármesternek, harmadikat is kap

Ma szavaz róla a képviselő testület.

 

Új, modernebb elektromos autót vesz az I. kerületi önkormányzat a fideszes Nagy Gábor Tamás polgármesternek. A 2018-as költségvetés módosítását a pénzügyi bizottság már el is fogadta, csütörtökön a képviselőtestület is jóvá hagyhatja.

A 24.hu azt írja, Nagy Gábor Tamás jelenleg egy elektromos Nissan Leaf típusú hivatali autót használ, és egy másik hivatali jármű is a rendelkezésére áll. Tavaly május óta tudható, hogy a kerületvezető egy hibrid meghajtású Lexus IS 300h Luxury típusú autóval is közlekedhet, amit – a Párbeszéd képviselőjének, V. Naszály Mártának adott tájékoztatás szerint – jutányos áron, 15 millió forintért vett meg az önkormányzat.

 

 

Az önkormányzat egyébként nyáron további öt évvel meghosszabbította a kerületvezető lakásbérleti szerződését.

A jutányos bérleti feltételek nem csak a polgármesternek járnak. Kiderült, hogy Nagy Gábor Tamás volt felesége, illetve szülei is állami, illetve önkormányzati bérlakásokban laknak az I. kerületben. A fideszes polgármester szülei ráadásul 2020-ig lakhatnak kirívóan olcsón a Budai Várban.

 

 

 

forrás: hvg.hu

 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top