Belföld

Az “ország érdekében” állna bosszút Orbán azokon, akik lebuktatták a luxusrepüléssel

Orbán Viktor szokásos Kossuth rádiós interjújában egy szót sem pazarolt arra, hogy legalább nagy vonalakban megmagyarázza Garancsi István bérelt gépén tett luxusrepülését. Helyette inkább fenyegetőzött egy szép kövéret.





 

A magyar és nemzetközi sajtót is bejárt urizálás kapcsán a miniszterelnök pusztán annyit tartott fontosnak megjegyezni:

“Nemcsak a magunk érdekében, bár mi is emberből vagyunk, nem csak a saját személyes becsületünk érdekében, bár az is fontos, hanem az ország érdekében. Tehát világossá kell tenni: ha valaki idesuhint, akkor arra számíthat, hogy olyan lesz a fogadj’ Isten, amilyen az adjon Isten volt.”

Akkor ezt fordítsuk le magyarra: az ország első embere lebukik azzal, hogy egy állami megrendelésekből milliárdossá hízott oligarcha pénzén luxusgépen repked, majd erre válaszul

a közmédiában megfenyegeti azokat, akik lebuktatták, 

és még azt is hozzáteszi, hogy a kilátásba helyezett megtorlás nem az ő magánérdeke, hanem az egész országé. Hiszen ez az egész mi más lenne, mint a hazáért és Európáért folyó szent háború része? És ebben bizony

” nem szoktunk adósak maradni! Nem akarok a nyavalygás hangján beszélni az EU-s választási kampányról, hanem inkább férfiasan. (…)  Bárcsak azt mondhatnám (…) az érdeklődőknek, hogy minden megvan védve, most már csak dolgozni kell és hátra lehet dőlni. De ez a csata, még nem dőlt el, ezt még meg kell harcolnunk”.

És, aki ebben a harcban lebuktatja a miniszterelnököt, hogy pofátlanul urizál, az ugye, természetesen a nép ellensége, akinek “az ország érdekében” kell “odasuhintani”.

 

 

 

forrás: alfahir.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top