Belföld

Kuss legyen, szólásszabadság van!

Miután a magyar kormány körbekiabálta egész Európát, hogy a Sargentini-jelentés csupán egy ócska, hazug iromány – amit a migránspárti képviselők azért fogadtak el, hogy megbüntethessék Magyarországot, amiért nem engedi be a menekülteket -, máris újra a sárba tiporják a szólásszabadságot.





 

Pedig pont a jelentésről szóló vita hevében találta azt mondani a miniszterelnök Strasbourgban, hogy  soha nem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek velük egyet.

Most azonban mégis úgy döntöttek, hogy egy trükkel megakadályozzák, hogy a szerdai parlamenti ülésnapon – ahol az Országgyűlés elnökének javaslata alapján tárgyalná a T. Ház a Sargentini jelentést -, nem engedik felszólalni az EP-képviselőket.

 

A dolog lényege, hogy az MSZP jelezte a házbizottsági ülésen, hogy azt szeretné, ha az Országgyűlés ezt a napirendet európai uniós kérdéssel összefüggő napirendi pontként tárgyalná, így lehetősége nyílna az EP-képviselőknek, hogy felszólalhassanak és elmondják a véleményüket.

Azonban úgy tűnik, ez Kövér Lászlónak nem igazán tetszik, így a “Magyarország szuverenitásának megvédéséről és a Magyarországgal szembeni rágalmak visszautasításáról” szóló napirendnél egyszerűen nem kapnak lehetőséget az EP-képviselők, hogy kifejtsék álláspontjukat.

Többek között annak az Ujhelyi Istvánnak sem adják meg ezáltal a hozzászólás jogát, akit az elmúlt napokban azon túlmenően, hogy hazaárulónak neveztek, még életveszélyesen meg is fenyegettek. Sőt, egy bábut, amelyre a képviselő arcképét ragasztották, felakasztottak a volt Köztársaság téren.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top