Politika

Abszurdum: valódi molotov-koktéllal fenyegetett a fideszes képviselő élő adásban

Pestibulvar.hu

Néha a fideszesek már annyira egyesülnek lélekben a korlátlan hatalmukkal, hogy könnyedén elképzelik, mit tennének másokkal, sőt, ezt képviselőként is simán beközlik élő adásban, ha felhúzzák magukat. Legalábbis erről ad tanúbizonyságot Tóth Pál ózdi fideszes önkormányzati képviselő esete a molotov-koktéllal.






 

Cikkünkben nincs semmi túlzás, a videó magáért beszél:

MOLOTOV-KOKTÉLT DOBNA A VEZETŐASSZONY IRODÁJÁRA

“TÓTH PÁL AZ ÓZDI FIDESZ-KDNP ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐJE ANNYIRA FELHÁBORODOTT AZON, HOGY A VÁROSÜZEMELTETÉSI INTÉZMÉNY IGAZGATÓJÁTÓL MÉG NEM KAPOTT VÁLASZT A LEVELÉRE, HOGY CSÜTÖRTÖKÖN ÉLŐ ADÁSBAN TERRORCSELEKMÉNY ELKÖVETÉSÉVEL FENYEGETTE MEG AZ ASSZONYT.”HTTPS://ALFAHIR.HU/2018/09/27/OZD_MOLOTOV_KOKTEL_FENYEGETES_TESTULETI_ULESA TERRORCSELEKMÉNNYEL VALÓ FENYEGETÉS BÜNTETŐJOGI KATEGÓRIA. KORÁBBAN AZ ÓZDI ÜLÉSTEREMBEN ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ SEM HANGZOTT MÉG EL. AZONBAN FIGYELVE A FIDESZ POLITIKUSAINAK GÁTLÁSTALAN, AGRESSZÍV KOMMUNIKÁCIÓJÁT, ELKÉPZELHETŐ, HOGY VAN MÉG LEJJEBB IS. VALAHOL GÁTAT KELL SZABNI.HATÁROZOTTAN ELHATÁROLÓDOK TÓTH PÁL, A FIDESZ-KDNP ÓZDI KÉPVISELŐJÉNEK FENYEGETÉSÉTŐL ÉS ARRA KÉREM, HOGY AMENNYIBEN MARADT MÉG BENNE TISZTESSÉG, NYILVÁNOSAN KÉRJEN BOCSÁNATOT IGAZGATÓ ASSZONYTÓL.

KÖZZÉTETTE: JANICZAK DÁVID – 2018. SZEPTEMBER 27., CSÜTÖRTÖK

 

Tóth Pál az Ózdi Városüzemeltető Intézmény igazgatóját fenyegette meg a molotov-támadással, amiért nem kapott választ írásban feltett kérdésére.

Az ózdi polgármester a Facebookon emlékeztetett rá, hogy a terrorcselekménnyel való fenyegetés büntetőjogi kategória.

Úgy látszik, a közbeszédben mostanra már “divattá” vált, hogy a politikusok fenyegetőznek. A kérdés, hogy vajon elmennek-e a tettlegességig is?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top