Politika

Reviczky Gábor nyílt üzenete Andy Vajna mai gúnyos kirohanására – “Kérem szépen, aki teheti egy megosztással segítsen eljuttatni neki az üzenetem!”

magyarnep.me
Budapest – Mint tudjuk több minőségi információt sugárzó tv csatornát szüntetnek meg hamarosan, köszönhetően Andy Vajnának, aki szerint az embereket főként a szappanoperák és a botrányok érdeklik az értelmes műsort sugárzó csatornák helyett. Rengeteg közismert személy hördült fel nyilvánosan a mai nap folyamán Andy Vajna gúnyos és cseppet sem szerénykirohanására, aki szerint a pénz egyenlő a hatalommal és kizárólag ő dönti el, hogy milyen csatornák lesznek elérhetőek a közeljövőben. Továbbá irigynek nevezte a magyar átlag embereket.






Reviczky Gábor felháborodásának hangot adva, nyilvánosan kérte a magyar embereket, hogy segítsenek eljuttatni üzenetét Andy Vajnának. Sorait változtatás nélkül közöljük:

“Drága barátom! Nagyon sajnálom, hogy nem tudom megcáfolni szavaidat, de a pénz a mai világban tényleg a legnagyobb hatalom, ami hatalmas szomorúsággal tölt el. Az emberi értékeket és a tudást elképesztően maga mögé szorító vagyoni helyzet kaotikus állapotokat teremtett Magyarországon. Itt már pénzzel tényleg bármit el lehet intézni, de vannak olyan dolgok, amik mellett nem mehetünk el. Ilyen volt a mai durva kirohanásod is, melyben ismételten nagyképűen és lekezelően beszéltél a magyar emberekről, majdhogynem azt írtad, hogy ezeknek a hülyéknek elég lesz a szappanoperákat és botrányokat közvetítő néhány csatorna is, pedig belőlük, belőlünk élsz meg ilyen jól. Hidd el kedves barátom, hogy nagyon sok értékes ember van ebben az országban, aki a minőségi információra szomjazik és őket is el kell látni. 






Nem engedheted még te sem magadnak ezt a hangnemet a magyar emberekkel szemben. Tudom, hogy tanultál tiszteletet, de most még az írmagját sem látom benned. Nyilvánosan kérlek, hogy fejezd ezt be, mert hidd el nekem, hogy nem származik belőle előnyöd. Belőlünk magyar emberekből élsz és ezt a hangnemet nem engedheted meg magadnak senkivel szemben. Szépen kérlek, hogy fontold ezt meg és kérj bocsánatot tőlünk nézőktől. Nem ezt érdemeljük….Kérem szépen, aki teheti egy megosztással segítsen eljuttatni neki az üzenetem!”

Akit felháborít Andy Vajna gúnyos és egyben nagyképű kirohanása, legyen kedves egy megosztással támogassa a Kossuth-díjas Reviczky Gábor sorait, aki ismét bebizonyította, hogy milyen nagyszerű ember is valójában.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top