Belföld

BRUTÁLIS, ahogy megalázták ezt az idős bácsit ebben a magyar kórházban! Csak azért, mert nem volt nála elég pénz! Ez a kőkemény valóság!

magyarnep.me

A 83 éves Gots László kórházi ellátásra szorult, érszűkület miatt kezelték. Sajnos rosszabbodott az állapota, ezért térd alatt amputálni kellett a lábát. 






László arra panaszkodik, hogy a kórházban nem bántak jól vele. Úgy véli, orvosi mulasztás miatt fertőződött el a lába, és ezért volt szükség még nagyobb csonkításra. ”Az orvos teljes nyugalommal közölte, hogy igen, valami fertőzést kaphattam a kórházban.

Hagyták, hogy ez megtörténjen! Az újabb operáció előtt ráadásul az egyik adjunk­tus azzal riogatott: vállaljam az újabb műtétet, különben le fog ro…dni a lábam! Az idős férfi arról nyilatkozott, hogy a nővérke megkérdezte tőle, mennyi pénz van nála, mert szükséges lenne kifizetni az altatóorvost. Lászlónál csupán 500 forint volt.

Segítséget kért, mert vécére kellett mennie, de állítása szerint felszólították, hogy végezze el nagydolgát az ágyban. Ezek után több mint 3 napig nem cseréltek ágyneműt a betegnek, mert minden nap pont eggyel kevesebb lepedő érkezett.






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top