Politika

Gulyás Gergely szerint a frakciótársa nem egy jó ízlésű ember

Gulyás Gergely és Kósa Lajos a Parlamentben Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Mennyivel könnyebb volt, amikor még csak Orbán, Kövér, Áder, Pokorni, Kósa, Deutch nevét kellett megjegyezni, most meg már annyi nevesincs ember rohangál a Fidesz környékén, hogy se szeri se száma. De ez a Gulyás Gergely ez fontos lehet, mert még a Sargentini-vitára is magával cibálta Orbán, no meg frakcióvezetőt csinált belőle, úgyhogy oda kell figyelni a szavára. Egyszer még a remény is felcsillant, hogy lehet még belőle normális politikus, és elindulhat valami pozitív fejlődés a Fideszben. Történt ez akkor, amikor gusztustalan módon mutatta  Tóbiás József -akkori MSZP elnök- feleségét a 888.hu nevű meghatározhatatlan típusú internetes oldal. Akkor azt mondta:


„a mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jó ízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet”

– utalva arra, hogy a 888.hu vezetője, G. Fodor Gábor előtte kijelentette, hogy a “polgári” szó csak egy politikai termék volt, tartalom nélkül. Nos, valóban ez a momentum volt talán a politikai újságírás lejárató kampányok mélypontja. Valóban, minden jó ízlésű ember elítélte ezt akkor. Nem tudjuk, változott-e Gulyás véleménye, de frakciótársa Hollik István épp a 888.hu szerkesztőségében tartott sajtótájékoztatót  G. Fodorral. Éppen azon háborogtak, hogy a Facebook törölt egy posztot, ami megsértette a moderálási szabályait. Persze itt is Sorost vizionálták mögötte. Holliknak javasoljuk, hogy néha az MTVA szerkesztőségében is tartson sajtótájékoztatót, felháborodva, hogy miről nem adnak hírt a közszolgálati csatornán.

 

Holliknak jegyezzük meg a nevét. Azt a szerepet tölti be most, amit egykor Rogán, majd Szijjártó töltött be. A pocskondiázó, lejárató harcikutya szerepét osztották rá, és ha elég kitartóan és hangosan csahol, még miniszter is lehet belőle.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top