Politika

Két DK-s politikus feljelentette saját magát Polt Péternél – az ügyészség reakciója megdöbbentő

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A Sargentini-jelentés megszavazása mellett voksolt a DK két EP-képviselője. A szavazás után több nyilatkozat született arról, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter hazaárulók, amiért szavazatukat a jelentés elfogadása mellett tették le.


 

A hazaárulás pedig egy nagyon kemény vád, amivel nem szoktunk csak úgy a levegőbe beszélni.

EZT KÖVETŐEN A KÉT POLITIKUS ÚGY DÖNTÖTT, HOGY FELJELENTIK SAJÁT MAGUKAT A KÖZPONTI NYOMOZÓ FŐÜGYÉSZSÉGEN HAZAÁRULÁS MIATT.

 

Az ügyészség az önfeljelentés kapcsán bűncselekmény hiányában azonban ejtette a vádakat.

 


A főügyészség álláspontja szerint, a jelenleg hatályos magyar jogszabályok alapján nem vonható felelősségre európai parlamenti képviselő, az általa leadott szavazata miatt.

Tehát mint azt az ügyészség is kimondta, a Sargentini-jelentést megszavazó politikusok nem hazaárulók. Azok pedig, akik így vélekedtek, talán jobban tennék, ha azon gondolkoznának inkább, hogy miért is született valójában ez a jelentés, és kik is köztünk a hazaárulók.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top