Politika

Becsődölt a konzultáció, “telefonos zaklatással” erősítenek

Pestibulvar.hu

Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn jelentette be, hogy a párt a családok védelméről szóló nemzeti konzultációról telefonos tájékoztató kampányt fog indítani, közölte a 444.hu.






Nem elég a sok levélszemét, amivel teleszórja a Fidesz a postaládákat, hamarosan még telefonon is zaklatják majd az embereket.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a kampányban részt vesznek majd a Fidesz országgyűlési képviselői és a választókerületek elnökei, akik telefonon mondják majd el a választópolgároknak, milyen fontos, hogy kitöltsék és visszaküldjék a nemzeti konzultációt.

 

“A magyar jövő a magyar családokból és gyermekekből lesz, ezért fontos, hogy minél többen véleményt mondjanak a családok védelméről és a gyereknevelés támogatásáról” – mondta Hidvéghi Balázs.

Tehát a jövőben senki se lepődjön meg, ha csörög a telefon és a vonal másik végén egy Fideszes politikus hangja csendül fel, aki elmondja majd, milyen fontos számukra az emberek véleménye.






Bizonyára a “rabszolga törvénnyel” kapcsolatban is el lehet mondani a véleményünk! Vagy az nem érdekli őket?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top