Politika

Megpróbálja kimosni a szennyest Horvátországban, a pelenkát is visszahozza?

Pestibulvar.hu

Nem régen írtunk róla, milyen feszült a horvát-magyar viszony, melyet egyszerre több tényezőnek is köszönhetünk. Tény, hogy 2011 óta nem járt magyar kormányfő hivatalos látogatáson Horvátországban, ezért is van fokozott jelentősége, hogy Andrej Plenkovic horvát kormányfő meghívására hétfőn egynapos munkalátogatásra Zágrábba utazik Orbán Viktor.






 

Valószínűleg Orbán megpróbálja tisztára mosni a szennyest, és megpróbálja az újra nemzetközi elfogatóparancs alá helyezett MOL vezér, Hernádi Zsolt ügyét is rendezni. A korrupció és szervezett bűnözés elleni horvát ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. Felhívnánk a figyelmet, hogy Horvátországban van ilyen intézmény, talán ebből okulva utasítják el a kormány a magyarországi bevezetést. Az USKOK vádja szerint Hernádi 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogait.

 

Úgy látszik, az alábbi cikkben említett fenyegetőzése Orbánnak nem marad következmény nélkül. Nem tudjuk mi lesz a tárgyalás vége, de reméljük Ráhel eldobott szaros pelenkájáért is elnézést fog kérni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top