Politika

Nem hinné el, hol szúrták ki Orbán lányát – még mindig van mit a tejbe aprítania

Pestibulvar.hu

Sőt, ráadásul a “saját lábán” sétálgatott!






 

Van egyféle bája annak, hogy a kormány által folyamatosan támadott osztrák fővárosban szúrták ki a saját lábára állított királyi párt, Orbán Ráhelt és a nemzet vejét, Tiborcz Istvánt. A 444 beszámolója szerint a kormányfő lánya és annak férje Bécs egyik leghíresebb bevásárlóutcájában, a Kärntner Strassén sétálgattak, a portál egyik olvasója által megörökített fotók tanúsága szerint pedig

RÁHEL VÁLLÁN EGY TÖBB SZÁZEZER FORINTOS GUCCI-TÁSKA LÓGOTT.

Fotó: 444

 

Emlékezetes, a miniszterelnök lánya a nyári kötcsei Fidesz-találkozóra egy több millió forintos órában érkezett, szemlátomást tehát a harmadik kétharmad után (és az Elios-ügyet megúszva) Orbán családja elkényelmesedett annyira, hogy még a kamerák kereszttüzében se féljen a választók orra alá dörgölni az összelopott vagyont.






Az esetből ráadásul az is teljesen világos, hogy valójában mi a véleménye a guccikereszténynek is nevezhető Orbán-családnak az osztrák fővárosról. Miközben migránspokolnak ábrázolják, és a CEU-t is odaüldözik, Ráhelék valamiért nem a Váci utcát, hanem a Kärntner Strassét választják, ha úgy találja kedvük, hogy a nyakára akarnak vágni egy kicsit a magyar adófizetők pénzének.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top