Politika

Sokkoló eredmények: nyilvánosságra hozták a felmérést

Pestibulvar.hu

A felmérés 7 ezer ember megkérdezésével készült szeptemberben.






 

Egészen sokkoló adatok kerültek nyilvánosságra a napokban az európaiak antiszemitizmushoz fűződő viszonyáról. A CNN/ComRes felmérésében megkérdezett emberek egyharmada úgy tartja, hogy a zsidóknak túl nagy a befolyása az üzleti és pénzügyi életben. Szintén a harmaduk csak nagyon kevés vagy semmilyen ismerettel nem rendelkezett a holokausztról.

 

A 18-34 éves kor közötti franciák 20 százaléka például konkrétan még csak nem is hallott róla. Talán még ennél is nyugtalanítóbb azonban, hogy az európaiak több mint harminc százaléka szerint

A ZSIDÓK A HOLOKAUSZTOT CSAK ARRA HASZNÁLJÁK, HOGY SAJÁT ÉRDEKEIKET ÉRVÉNYESÍTSÉK.

 

Karen Pollock, aki egy brit holokausztról szóló ismeretterjesztéssel foglalkozó alap vezérigazgatója, a CNN-nek az adatok kapcsán úgy fogalmazott: megfigyelhető egy növekedés azok számában, akik elhiszik a hagyományos antiszemita üzeneteket, és aggasztóan sokan vannak azok is, akik hiányos ismeretekkel rendelkeznek a holokausztról.






 

A felmérést Magyarországon is elvégezték, ami különösen rossz eredményeket produkált. A magyarok negyede szerint például a Föld lakosságának mintegy 20 százaléka zsidó származású, ez nagyjából 1,45 milliárd embert jelentene, holott a valós számuk ennek maximum a századára rúg.

A MAGYAROK ÖTÖDE MÉG AZT IS NYÍLTAN VÁLLALJA, HOGY ANTISZEMITA

– ezzel messze Magyarország produkálta a legmagasabb eredményt ebben a tekintetben.

 

Az utóbbi időben elég nagy hangot kaptak egyébként azok a vélemények, melyek szerint lehet összefüggés a kormány burkoltan antiszemita Soros-kampánya és a hazai antiszemitizmus növekedése között.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top