Politika

Ezt most nem úszta meg: végrehajtás indult Németh Szilárd ellen egy hazugsága miatt

Ez a Soros-terv? - Pestibulvar.hu

A Fidesz alelnöke az Eötvös Károly Intézetről hazudozott.






 

Közleményben kért bocsánatot az Eötvös Károly Intézettől Németh Szilárd, miután elmarasztaló ítéletet hozott ellene a bíróság. Az alelnök tavaly márciusban valótlanul állította (mondjuk ki: ocsmányul hazudta), hogy 145 millió Ft-nál is nagyobb támogatást kapott az Intézet Soros Györgytől, ezért kötelezték őt a bocsánatkérésre.

 

Némethnek egyben Majtényi Lászlótól, az Intézet elnökétől is bocsánatot kellett kérnie, aki akkoriban a baloldal közös köztársaságielnök-jelöltje volt. Jellemző fordulata a történetnek, hogy a Fidesz alelnöke eleinte nem volt hajlandó tudomásul venni a bírói ítéletet, és

CSAK AZUTÁN TETTE EZT MEG, HOGY A BÍRÓSÁG VÉGREHAJTÁST KEZDEMÉNYEZETT VELE SZEMBEN.

 

Némethnek egyébként a bocsánatkérésen felül 350 ezer Ft-os sérelemdíjat és 102 ezer Ft perköltséget is meg kell fizetnie.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Juli

    2018-12-11 at 11:16

    A rágalmazás következményeiért senki ne legyen kivétel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top