Politika

Ezt senki nem engedte meg még magának, de Kövér bármit megtehet! Ordenáré hangnem a parlamentben!

Pestibulvar.hu

Kövér László túlment minden határon. Tegnap a parlamentben engedélyezte az ellenzék 2925 módosító indítványáról egyben való szavazását. Az indok az volt, hogy a képviselőknek kell elég időt hagyni, a javaslatok megismerésére. Mindezt, egy olyan bizottsági ülésen döntötték el, amit az ülés megkezdése előtt 3 perccel SMS-ben hívtak össze! Tegyük hozzá, a házszabály erre nem ad lehetőséget!






 

Az ellenzék persze tehetetlen dühében már nem tudott mit csinálni, mint obstruált, fütyült, bekiabált, hiszen törvénytelenül működtették a parlamentet! Kövér házmester persze most is hatalmas erkölcsi magasságokból osztotta az észt, és az országgyűlés méltóságára hivatkozva utasította rendre a képviselőket.

 

Az eszébe sem jutott, hogy a parlament akkor vesztette el a méltóságát, amikor elkezdték törvénytelen módon, párt-törvény gyárnak használni! De Kövérnek lehetne egy kis önkritikája is, ha már méltóságról papol, és megválogathatná a szavait, ugyanis Varga László szocialista képviselőről a következőt mondta:

“HOGY HÍVJÁK EZT A FASZT, AKI ITT ÜVÖLTÖZIK?”

 

Gratulálunk, ez aztán teljesen méltóságteljes volt!!!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top