Politika

“Orbán nem tud megszökni” – titkos paktum a háttérben?

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

Thomas O. Melia, volt amerikai külügyi helyettes államtitkár kemény kritikákat fogalmazott meg Orbánnal szemben a 168 órának adott interjújában. Olyan kijelentéseket tesz -az amerikai diplomaták szokásához híven információk birtokában- melyek közül akár egy is bukáshoz kell, hogy vezessen.






 

“Magyarország a jelenlegi kormány irányítása alatt továbbra is úgy viselkedik, mint a leggyengébb láncszem a nyugati szövetségesi rendszerben. Kezdve a még mindig titkos paktummalamelyet az Orbán-kormány a Roszatommal kötött, és amellyel megsértette az uniós közbeszerzési szabályokat, és Oroszország befolyását erősítette a Paksi Atomerőműben”

 

Ha valakinek nem lenne tiszta, hogy kinek az érdekit képviseli Magyarország, akkor megtudhatja az interjúból, hogy hazánk folyamatosan akadályozza a NATO együttműködését Ukrajnával is, ami miatt Oroszország fokozni tudja az Ukrajnával szembeni katonai agresszióját. De elárulja azt is, hogy diplomáciai körökben már úgy beszélnek rólunk,  mint „Európa hátsó ajtaja”, hiszen a hírhedté vált letelepedési kötvénnyel  gyorsított eljárásban kiadott EU-s tartózkodási engedélyt kaphattak a szíria diktátor pénzemberei, és sok alvilághoz köthető figura.

 

Kitér a volt helyettes államtitkár a Gruevszki-ügyre is, mely tovább rombolta Magyarország nemzetközi tekintélyét, csak úgy, mint a Magyarországon amerikai segítséggel elfogott fegyverkereskedők Oroszországnak való kiadatása.

“Orbán nem fog tudni megszökni az igazságszolgáltatás elől”






– állítja, hiszen a “magyarországi korrupció valós történetei – beleértve a visszaéléseket az uniós forrásokkal, amelyek éppen a miniszterelnök belső köre és családja számára hoznak előnyöket, és amely esetekkel a kormány és az általa uralt bűnüldöző hatóságok nem foglalkoznak – végül világossá válnak majd az egész világ és természetesen minden magyar számára is. Ez csak idő kérdése.”

 

Reméljük, nem kell sokat várni a pillanatra.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top