Politika

Amíg a magyarok a szabadságukért tüntetnek, ez a bűnöző vígan ebédel a haverjaival!

Forrás: MTI

Nikola Gruevszki elítélése utáni botrányos menekülése, és rekord gyorsasággal megkapott menekültstátusza lassan-lassan elfelejtődik a közvéleményben, mert a magyar melósok és diákok most éppen azzal vannak elfoglalva, hogy megakadályozzák a 400 órás túlórát lehetővé tévő “rabszolgatörvény” bevezetését.






 

Eközben, a jogerősen elítélt volt macedón miniszterelnök gondtalanul korzózik Budapest utcáin, és sofőrrel jár ebédelni Buda egyik drágább éttermébe.  Gruevszki két férfivel ebédelt, majd otthagyta őket, beült egy Volkswagen Sharan típusú autóba, és rally versenyző módjára távozott.

 

A kétéves börtönbüntetés elől Orbánhoz menekült ex-kormányfőt a 24.hu próbálta meg szóra bírni, sikertelenül. Valószínűleg Tiborcz István adhatott neki kiképzést, hogyan lehet az újságírók elől autóba pattanva elmenekülni.

 






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top