Belföld

Durvult a tüntetés a Kossuth téren: a Parlament több ablakát is betörték

A rendőrök már könnygázt is bevetettek és gumibottal mentek a tömegnek.

 





 

Durvult a helyzet a Kossuth téren, a túlóratörvény miatt meghirdetett tüntetésen. A tüntetők, visszaérve a Kossuth térre farkasszemet néztek a Parlamentnél álló rendőrsorfallal, később pedig füstgránátokat dobáltak a rendőrökre.

A rendőrök már többször könnygázzal léptek fel ellenük, valamint este tíz óra körül nekimentek a tüntetőknek a Parlament lépcsőjénél. Előkerültek a gumibotok is, amivel az első sorokban lévő tüntetők közé csaptak. A HVG tudósítója szerint egy tüntetőt akartak kivenni a tömegből.

Később a Parlament épületét kezdték dobálni üvegekkel a tüntetők, már több ablakot is betörtek. Viszont az üvegek nem mindig érnek célt, így volt, aki megsérül amiatt, mert ráesett egy. A tüntetők a rendőröket is dobálják, egész közelről is kaptak már belőle. Egyelőre a rendőrök tűrnek és higgadtan kezelik a dobálókat.

A HVG élő közvetítése:


 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top