Politika

Ez fájni fog: lebuktatták a Fidesz aljasságát – Pápa után most Várpalotán leplezték le őket

Kép forrása: varpalotaihircentrum.hu

Még 2017 júniusában történt az az emlékezetes eset, amikor a fideszes Áldozó Tamás által vezetett város, Pápa egyik szállodájának Facebook-oldalát átnevezték “Pápai Fidesz-csoport” névre.






 

Ezzel nyilvánvalóan azt szerették volna elérni, hogy mindenki, aki lájkolta a Kóter Turistaszálló oldalát, az értesüljön a Fidesz helyi híreiről, mintha azt az oldalt kedvelte volna.

 

A cikkünk megjelenése után hiába mentünk fel a Facebook-oldalra, ami percekkel ezelőtt még a pápai Kóteré volt, utána levették a fideszesek. Az oldalon még látszottak az előző beállítások, többek között a telefonszám és az oldal típusa is (szálloda).

 

Úgy tűnik a pápai és a várpalotai fideszesek megosztják egymással praktikáikat ugyanis az Ellenszél egy várpalotai olvasója hívta fel rá a figyelmet, hogy a “Várpalotai csoport” nevű, városi Facebook-csoportot összevonták a “Várpaloai Fidesz csoporttal”.

 

Az alábbi képen ez világosan látható:

Ellenszel.hu

 

Közeleg az önkormányzati kampány, és a Fidesz mindent megtesz azért, hogy népszerűségét, vagy a várpalotai fideszesek esetében a látszólagos népszerűségét növelje.






Az a baj ezzel, hogy lebuktak. Megint.

 

Kérjük, osszátok meg ezt a cikket, hogy minél többekhez eljusson, milyen tisztességtelen módszerekhez folyamodik a kormánypárt a hatalom érdekében! Köszönjük!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top