Politika

„Nagyobb fütyülőt Szabó Tímea szájába!” – ilyen durva megjegyzéseket még soha nem tett fideszes

Kép forrása: Szabó Tímea FB-oldala

Emlékezetes, hogy tegnap Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke egyenesen Orbán arcába sípolt a rabszolgatörvény elfogadásakor. Erről egy ikonikus fotó is készült. Ennek apropóján a Magyar Fórum kifejtette véleményét. Bár ne tette volna…






 

Szó szerint idézzük a gyalázatos sorokat:

“Szabó Fejenagy Tímea pedig bekapott egy kis fütyülőt a szájába, amivel a miniszterelnököt akarta lesípolni, de a miniszterelnök nevetségessé tette a kis fütyülők szerelmesét. Szabó Fejenagy Tímea kudarcot vallott. Egy kedves olvasónk úgy döntött, gyűjtést rendez „Nagyobb fütyülőt Szabó Tímea szájába!” szlogennel, hadd boldoguljon az ellenzéki képviselő.”

 

Drága Magyar Fórum!

Így advent idején, biztos vagyok benne, hogy bajuszotokat kifésülve, talán még az asszonyverő trikót is lecserélve magatokról, békésebben bántok “asszonyaitokkal”, hiszen bár tudjuk, hogy sokba nem veszitek a nőket, de nagy keresztényként egy kicsit talán ti is lazítotok ezen az elveteken.

 

Éppen ezért kívánok nektek karácsony közeledtével sokkal nagyobb fütyülőst a ti szátokba, mint amivel Szabó Tímea képviselő asszony fújta le a miniszterelnököt. Lehetőleg akkora nagyot, hogy végre egyszer ti is ellazuljatok. Sőt, igény szerint a popsitokba is.

 

Barátsággal,

Jabronka Richárd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top