Politika

Pécsen is tüntettek, megdobálták a Mediaworks székházát is

© MTI

Páva Zsoltot is szidta a közel 1000 fős tömeg.


 

Becslések szerint 7-800 ember vonult Pécs belvárosában péntek este fáklyákkal a budapesti tüntetéssel párhuzamosan, tiltakozva a rabszolgatörvény elfogadása miatt és a kormány ellen – írja a Pécsi Stop.

 

A tüntetést a Momentum szervezte, itt este 6-kor kezdődtek az események, a tüntetők a Barbakántól a Ferencesek utcája – Jókai tér – Citrom utca útvonalon a Kossuth térre vonultak. A budapesti rigmusok mellett Páva Zsolt polgármestert is szájukra vették. A tüntetők között volt Mellár Tamás pécsi képviselő is.

 

A pécsi Kossuth téren Hadházy Ákos és a momentumos Nemes Balázs mondott beszédet, Hadházy arról beszélt, hogy békésen kell demonstrálni, de el kell menni a végletekig.

Hadházy Ákos
© MTI / Sóki Tamás

 

A tömeg végül a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks pécsi székházához vonultak, amelyet tojással dobáltak meg, valamit leragasztották a cég logóját.

Végül visszatértek a Kossuth térre, a demonstráció nem sokkal fél nyolc előtt véget ért. A tüntetést alig néhány rendőr biztosította.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top