Politika

Videón, ahogy a rendőrök lerohanják a 21 éves férfit a Körúton

hvg.hu

A tüntetés során azért vették őrizetbe, mert gördeszkájával leverte egy rendőrautónak a visszapillantóját. Állítása szerint meg is verték, meg is fenyegették.


 

A fiatalember egy korábban a hvg.hu által is publikált hangfelvételt közölt arról, ahogy a rendőrök elkapják, beviszik egy rendőrségi kisbuszba, és megfenyegetik, illetve azt mondják, mindent felejtsen el, amit látott.

 

A fiatalamber elmesélése szerint gördeszkájával leverte az egyik rendőrautó visszapillantóját a csütörtöki túlóratörvény ellen szervezett tüntetés azon fázisában, amikor a tüntetők a Nagykörúton vonultak.

 

A rendőrök ezután lerohanták, elfogásról a Körúton lakó olvasónk az alábbi videót készítette:

 

 


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!1 Comment

1 Comment

  1. TÓTH Jánosné

    2019-10-24 at 05:27

    Kicsit érdekes módon kapták el,, de a fiatalembernek sem volt joga hozzá, hogy kárt csináljon, mert én megbüntetném, másképp is lehet tiltakozni, mert az agresszió mindig bajt hoz létre!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top