Politika

Úgy elszegényedtek a magyarok, hogy már Románia is megelőzött minket

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Szecsődi Balázs

Nem fog büszkélkedni a kormány az Eurostat legújabb statisztikájával.






 

Az EU második leggyengébb tagjává vált Magyarország az egy főre jutó tényleges fogyasztás tekintetében – derül ki az Eurostat legfrissebb elemzéséből. Mögöttünk csak a bolgárok állnak, ami azt jelenti, hogy már az egykori ceausescu-i Románia is megelőzte a magyarokat.

 

Az elemzés szerint a tényleges magyar fogyasztás az uniós átlagnak mindössze a 62 százalékára rúg, a bolgárok 54 százalékon állnak. Az egy főre jutó, vásárlóerővel korrigált GDP-t tekintve

MÁR VALAMIVEL JOBBAN TELJESÍTÜNK, PERSZE MÉG ÍGY IS IGENCSAK GYENGÉN, HÁTULRÓL A HATODIK HELYEN ÁLLUNK.

 

Az abszolút legszegényebbek listáját minden tekintetben Bulgária vezeti, az örökös leggazdagabb pedig utcahosszal egyértelműen Luxemburg. A valós fogyasztásban ők az EU-átlag 132 százalékán teljesítenek, utánuk jön Németország 122 százalékkal, majd Ausztria 117-tel.

 

Úgy tűnik, van tehát még hova fejlődni, ha utol akarjuk érni a haldokló, liberális fertőben és a migránsok által kiontott európaiak vérében úszó Nyugatot.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top