Politika

Bréking: behasalt Orbánnak az ügyészség, elindult a leszámolás!

Pestibulvar.hu

Az ügyészség nem elég, hogy felmentette az MTVA székházában történt erőszakot, de még a képviselők ellen indított eljárást.






 

Hiába a belföldi és külföldi tiltakozáshullám, támadásba lendült Orbán ügyészsége. Közleményük szerint az 5 pontot beolvasni kívánó képviselők nem hivatalos személyként jártak el, hivatalos eljárást nem folytattak, céljuk kezdetektől fogva az volt, hogy a tüntetésekhez kapcsolódva, politikai követelések beolvasásával a műsorrendet megzavarva az élő műsorokat megszakítsák.

 

Az ügyészség szerint az MTVA Fegyveres Biztonsági Őrségének tagjai

NEM KÖVETTEK EL BŰNCSELEKMÉNYT, SŐT MÉG A KÉPVISELŐK VOLTAK AZOK, AKIK ELJÁRÁSUKAT AKADÁLYOZTÁK.

 

Emiatt a képviselők feljelentését elutasították. De nem érték be ennyivel: állításuk szerint a képviselők viselkedése kimerítette a közérdekű üzem működése megzavarása bűntettének kísérletét, ezért

ISMERETLEN TETTES ELLEN NYOMOZÁST RENDELTEK EL.

 






Hadházy Ákos a 444-nek a döntéssel kapcsolatban elmondta: ilyen mélypontja még nem volt a magyar demokráciának. Elismerte: sokszor elmondják, hogy ez vagy az mélypont, de ennél szerinte még tényleg sosem volt lejjebb a helyzet. A képviselő leszögezte: nem hagyja annyiban a dolgot, és mivel még nem kaptak hivatalos értesítést a nyomozás megszüntetéséről, ezért be tudnak tekinteni a keletkezett iratokba, amit haladéktalanul meg is kívánnak tenni. A döntés miatt Hadházy újabb tüntetést hirdetett meg szerdára a köztévé székháza elé.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top