Politika

Ez az igazi aranyélet, nem ami a TV-ben megy!

Pestibulvar.hu

Miután Macedóniában megbukott és börtönbüntetésre ítélték Nikola Gruevszkit, ősszel a magyar kormány segítségével Budapestre menekült.






 

A hatalmas nemzetközi visszhangot kiváltó, több országon átmenekítő szökési akciót, a volt macedón miniszterelnök magyar diplomataautókkal hajtotta végre. Budapestre érkezve beadta menekültkérelmét és az ügy bonyolultságától eltekintve rekord gyorsasággal menekültstátuszhoz jutott.

 

Orbán egykori szövetségese azt állítja, hogy hazájában üldözik őt, veszélyben lenne az élete, nálunk azonban köszöni szépen, jól érzi magát. Ezt mi se bizonyítaná jobban, mint az, hogy már több alkalommal is látták őt a városban.

December közepén egy rózsadombi étteremben ebédelt, majd az újságírók érkezését követően távozott.

Egy mostani felvételen pedig az látható, hogy Gruevszki egy bevásárlóközpontban sétálgat. A 444.hu-nak eljuttatott felvételhez a lap olvasója hozzáfűzte azt is, hogy: “A teljesen üres bevásárlóközpontban már minden zárva volt, teljes nyugalommal sétálgatott. Igen nagy mellénnyel, teljes biztonságban érzi magát.”






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top