Politika

Hollik István megint rémeket lát, most a szakszervezeteket akarja bemocskolni

Hollik István (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Hollik István kormányszóvivő szombaton tartott sajtótájékoztatót a tüntetések kapcsán, melyen kifejtette, az utcai megmozdulásokból jól látható, hogy elkezdődött az európai parlamenti választások kampánya, és ezért most Soros György mozgósítja embereit.


 

A kormányszóvivő úgy vélekedett, hogy a tüntetések fő témája a rabszolgatörvény csupán ürügy – adta hírül a 444.hu.
Tehát a tüntetések egyszerű zavarkeltési akciók, amiket Soros szervezett meg, mert célja elmozdítani minden olyan kormányt pozíciójából, akik bevándorlásellenes politikát vallanak, és helyükre saját embereit helyezné, hogy bevándorlókkal tölthesse meg Európát.

 

Továbbá Hollik kijelentette azt is, hogy a magyar kormányzat Soros kampányával nem akar foglalkozni. Mindenesetre sajnálattal konstatálta, hogy van pár olyan szakszervezet, ami “asszisztál” a “bevándorláspártiak” kampányához.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top